Viikko 1

79,8kg

vyötärö 111cm, reisi 60cm

Tavoitteeseen 30,6kg

apple1-normal.jpg

Jestas! Olen järkyttynyt vyötärönympäryksestäni, mittasin sen navan kohdalta, en joidenkin koulukuntien suosittelemasta kapeimmasta kohdasta, koska koen navan kohdalta mittaamisen selkeämmäksi. Mutta vaikka tuollaisen lukeman mittaisi mistä niin onhan se aivan helkutisti liikaa. Ehdottomasti suurin ongelmakohta kropassani onkin vatsa, itseasiassa lantionympärykseni on pari senttiä pienempi kuin vyötärön, olen hassun (omenan) mallinen mutta eipä paljoa naurata. Jalkani ovat ihan ok vielä vähän matkaa polvien yläpuolellekin mutta reidet ovat kamalat pullat, tavoitteena olisi lyhyiden shortsien kestävät reidet. Ulkonäköseikkojen lisäksi nykyisillä jaloilla ja shortseilla on myös hankausongelma, surullista mutta totta.

Vaaka puolestaan yllätti iloisesti pysähtymällä alle 80kg ja kunhan laihdun vielä 100 grammaa olen enää lievästi lihava. Kävin vajaa kuukausi sitten jo reilussa 77 kilossa mutta sitten tuli kuvioihin (ah niin ihanat) tekosyyt: oli lapsivapaata ja ulkona syömistä siidereineen ja viineineen, oli leffassa käyntiä puolen kilon irtokarkkipussin kera, oli lasten syntymäpäiväjuhlia ja rokkifestareita. Ja tuli pari kiloa takapakkia. Luojalle kiitos lukema alkaa yhä numerolla 7. Tämän pituisen ihmisen ei pitäisi missään nimessä missään tilanteessa painaa yli 80kg ja olen vakaasti päättänyt että minäkään en enää IKINÄ ylitä sitä rajaa. Tiukille meni mutta pysyinpä oikealla puolella.

Tästä lähtee, en ole suunnitellut tämän päivän syömisiä (virhe!) mutta kevyesti ja totaalisesti ilman herkkuja olisi tarkoitus olla, pakko ottaa tiukka kurinpalautus heti alkuun. Joku aika sitten otin kuntosalijäsenyyden ja vakaana aikomuksena olisi raahata läskipylly sinnekin vielä tänään.