Viikko 1, välipunnitus

77,1kg

-2,7kg, tavoitteeseen 27,9kg

Hiilaripöhö (ne hiton vaniljarinkelit!) ja turvotukset lähtevät näköjään vauhdilla, kolme päivää putkeen olen käynyt tunnin spinningissä ja pitänyt kalorit miinuksella. Voi kun tahdonvoima ja itsekuri nyt riittäisi jatkamaan samaan malliin! Hyvä fiilis vaakalukemien puolesta.

Painoin noin vuosi sitten juuri synnyttäneenä suunnilleen 10 kiloa enemmän kuin nyt, miksi silti peilissä on tasan yhtä lihavan näköinen täti? Ihan jees oli varmaan ottaa mittanauha mukaan kuvioihin niin näkee konkreettisesti sen lukemista lähteekö jotain. Jonnekinhan tuon 10 kilon on pitänyt kadota mutta ei se missään näy. Tässä koossa on kyllä jo niin iso ettei noinkaan suuri(?) pudotus näy näköjään missään. Säälittävää.

Pari päivää on tehnyt ihan törkeästi mieli McFlurrya, koitan pysyä vahvana että tiistainakin olisi hyvät numerot vaa'assa, mitään takapakkia en ainakaaan nyt kestä.

Vettä pitäisi juoda enemmän, pitäisi ottaa oikein projektiksi taas 3l/vrk. Pepsi Maxia menee melkein tuo määrä mutta olisihan se vesi terveellisempi vaihtoehto. Ainiin, olen päättänyt opetella juomaan kahvia! Tällä viikolla jo kaksi kuppia, samperin pahaahan se on mutta josko auttaisi pysymään hereillä ja laittaisi aineenvaihduntaan vauhtia (ja olisi energiajuomia edullisempi vaihtoehto). Ei kai muuten ED Green Lightin ( 40 kaloria pullossa ja paras, jopa hyvä, maku!) valmistusta ole lopetettu?! Lähikaupan valikoimista ainakin poistunut, katastrofi!