Viikko 2

76,3kg

vyötärö 109cm, reisi 59cm

-3,5kg, tavoitteeseen 27,1kg

Olen täysin toivoton tietokoneiden kanssa ja kauniina ajatuksena oli liittää tähän kuvakaappaus (print screen, tai mikä lie?) Heiaheiasta jossa olisi näkynyt hienosti viime viikon liikunnat. No enhän minä osannut! Puhelimesta osaisin mutta Heiaheia ei näytä mobiililaitteessa yhtä hienosti treenilokia. Kaivoin jo puhelimeni että otan sen kameralla kuvan tietokoneen näytöstä kunnes tulin järkiini. Ja sorgelorge, listaan liikunnat tylsästi tähän:

MA: Lepo (laiskuus)

TI: Kävely 40min, spinning 55min

KE: Spinning 55min

TO: Spinning 55min

PE: Kävely 40min ja lihaskuntoa

LA-SU: Lepoa ja laiskottelua

Syömisistä sen verran että kalorit pyrin pitämään siinä n. 1200, suhteellisen terveellistä ravintoa; vähärasvaista lihaa, hedelmiä, vihanneksia, ruisleipää. Kolmesti sorruin herkuttelemaan liikaa (jätskiä, lettuja ja hodareita) mutta sitten oksensin. Ei fiksuinta toimintaa mutta en jaksa tuntea tunnontuskiakaan koska a) en oksentanut mitään terveellisiä ruokia, b) kukaan ei tiedä/huomannut ja c) pahempi morkkis olisi jos paino ei tippuisi. Ja ilman herkkuja en voi olla. Piste.

reid-shauna-dieettityton-huimat-seikkail

Luin viime viikolla Shauna Reidin Dieettityttö-kirjan, siitä intoutuneena tämän bloginkin aloitin. Pidin kirjasta kovasti mutta alku oli huomattavasti hauskempi ja parempi kuin loppu. Petyin kevyesti että Shauna lopetti laihdutuksen lukemaan 79,8 (Joka oli minun aloituslukemani!) eikä muutenkaan kirjan loppukolmanneksella ollut kovin neuroottinen. Kivat hänelle että löysi jonkinlaisen mielenrauhan mutta olisin itse halunnut lukea tarinaa pidemmälle.

Kirjassa oli todella paljon omia ajatuksiani, ekana tunnistin itseni tavasta tsekata onko porukassa/huoneessa/jumppasalissa lihavampia. Kyllä, joka kerta spinningtunnin alussa tarkistan olenko salin lihavin. Eilen oli kolme minua lihavampaakin Easy-tunnilla mutta viime viikon Challenge-tunnilla minä olin kaikista läskein, toivottavasti en kauaa...

Joka tapauksessa, kiva lukukokemus ja suosittelen!

Eilen käväisin tosiaan helpolla kolmen vartin spinning-tunnilla, täksi illaksi varattu 55 minuutin spinning ja huomenna olisi taas 55 minuutin Challenge. Koitan pysyä vahvana myös mässäilyn suhteen.